Design Websites

Design Websites ontwerpen of bouwen is een vak apart. Naast een professionele uitstraling zijn zoekmachineoptimalisatie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van groot belang. In onze ontwerpen houden we zorgvuldig rekening met uw huidige huisstijl. Vaak wilt u nét iets meer dan een standaard website. Een actuele nieuwspagina, koppeling met Social Media, nieuwsbrieven, enzovoorts behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Het Design Proces

Zowel voor onze Mobiele Apps als Design Websites wordt veel aandacht besteedt aan het design. Voor iedere opdracht komt het design in nauwe samenwerking met de klant tot stand. Na bestudering van de huisstijl van de opdrachtgever, worden de designdoelen besproken. Daarbij maken we gebruik van wireframes, een prototype of een moodboard met insipiratie van eerder gerealiseerde designs. Het designteam gaat vervolgens met het ontwerp aan de slag.  Uitstraling, Gebruikerservaring en het overbrengen van de boodschap heeft de focus.

Webshops

Een Webshop opzetten gaat net een stapje verder dan een Design Website. Waar een Design Website vooral dient als uw (digitale) visitekaartje, is uw doelstelling van een webshop dat deze succesvol is in het verkopen van uw producten. Niet alleen de layout is daarvoor belangrijk, ook de opbouw, transparantie en snelheid zijn daarbij van groot belang. Ook voor u als ondernemer gaat het beheer van een Webshop verder dan het lijkt. Mailings, promoties en het juist informeren van uw klanten zijn factoren die klanttevredenheid en sales direct beïnvloeden. We helpen u graag op weg!

Design Websites

Uitmuntende digitale klantbeleving als eerste indruk

Onze websites kenmerken zich als mooi, slim en snel. Het designteam werkt samen met u een aansprekend en krachtig design uit. De mooiste uitstraling, de gebruikerservaring en de zoekoptimalisatie van uw website staan voorop.

Neem contact op

Design Websites - Content Management

Het content Management Systeem is gebaseerd op het eigen systeem van w3worx. Op basis van dit systeem worden Design Websites voor u op maat gemaakt. Afhankelijk van de extra functionaliteiten (bijvoorbeeld slideshow, producten, etc.) kunnen modules worden toegevoegd. Daardoor is het flexibel en uit te breiden met iedere mogelijke module. 

Het CMS wordt continue doorontwikkeld waardoor uitbreidingen in de toekomst mogelijk zijn. Het CMS bevat de volgende functionaliteit: Content beheer, Gebruikersbeheer, Backup beheer, Portfolio beheer, Sponsors, Statistieken, SEO, Analytics etc. Het CMS is volledig responsive waardoor de Design Websites op ieder formaat mooi gepresenteerd wordt.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn de grootste voordelen van het gebruik van een eigen ontwikkeld w3worx CMS. Omdat het w3worx CMS geheel ontwikkeld is binnen 1 technisch platform is de beheersbaarheid tenslotte veel eenvoudiger dan Design Websites die gebruik maken van verschillende plug-ins.

Bent u benieuwd naar welke Designe Websites en Webshops we zoal gemaakt hebben of wat de mogelijkheden van Webshops bieden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, we geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden!

Route instructies

  • w3worx b.v.
  • Patroonstraat 1
  • 3861 RN  Nijkerk
  • +31 (0)33 30 30 037
  • info@w3worx.nl