Mobiele App - Covebo Uitzendgroep

Covebo Mobiele App


Covebo Uitzendgroep behoort tot de top 10 uitzendorganisaties in Nederland. Dagelijks meer dan 2.500 uitzendkrachten aan het werk op honderden verschillende locaties, vergt een efficiënte organisatie.

Covebo Behoefte

Voor het merendeel van de uitzendkrachten verzorgt Covebo de huisvesting en mobiliteit. Op regelmatige basis vindt controle plaats van de Covebo woongelegenheden en er worden dagelijks auto’s ingenomen en uitgegeven aan de uitzendkrachten. De administratie rondom deze controles verliep voornamelijk op papier. De inspectie zelf en de verwerking hiervan was tijdrovend, had een hoge foutgevoeligheid en werd incidenteel achterwege gelaten, waardoor eventuele schades niet konden worden verhaald.

Functies Mobiele App

w3worx heeft voor Covebo een Mobiele App ontwikkelt voor het volledig geautomatiseerd verwerken van de Woning en Auto inspecties. De app is naadloos geïntegreerd in het bestaande plansysteem van Covebo. Met behulp van de Mobiele Woning en Auto Inspectie App kan de inspectie sneller en leuker plaatsvinden en wordt het digitaal ondertekende controle document automatisch opgenomen in het plansysteem.

Geleverde Functies:

Voordelen Mobiele App

Covebo heeft hiermee de volgende voordelen behaald:
 

Bezoek dit project
« terug naar het overzicht

Contact

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking! We maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken en op basis van uw wensen een verrassend voorstel te maken.

Neem contact op

Route instructies

  • w3worx b.v.
  • Patroonstraat 1
  • 3861 RN  Nijkerk
  • +31 (0)33 30 30 037
  • info@w3worx.nl