Mobiele Apps

Het gebruik van Mobiele Connected Apparaten groeit explosief. Grote bedrijven investeren miljoenen in trends zoals Smart Home, E-Health, Internet of Things, etc. Om de slag niet te missen, is innovatie met behulp van mobiele technologie ook voor het MKB van levensbelang. Grofweg bestaan er 4 types Mobiele Apps: Mobiele Marketing Apps, Mobiele Games, Mobiele Business Process Apps en Internet of Things Mobiele Apps. w3worx focust zich volledig op de laatste twee. 

Mobiele Business Apps

Mobiele Business Apps standaardiseren, simplificeren en automatiseren een (deel van een) bedrijfsproces door mobiele technologie toe te passen. Denk daarbij aan foto's toevoegen, het digitaal kunnnen plaatsen van een handteking in een document of het lezen van een barcode. Als u iets 100 keer per week doet wat te veel van uw tijd neemt, kunnen wij het automatiseren.

Internet of Things

Internet of Things Mobiele Apps (IoT) zijn mbv internet aan een fysiek product gekoppeld. Bij consumenten zien wij smartwatches en fitnestrackers. In de professionele wereld het tracken van bedrijfsmiddelen, machines voor mainenance-informatie en sensors voor temperatuur, vochtigheid, licht etc. informatie.  Met Mobiele Apps kan de informatie uit de devices mooi, slim en snel worden gepresenteerd.

Mobiele Business Apps

Excellente Productiviteit en Klantbeleving binnen handbereik

Wij helpen klanten processen op een snelle manier te innoveren door het gebruik van mobiele intelligentie. Na een eerste analyse presenteren wij een werkend prototype. Onze Mobiele Apps dragen direct bij aan uw bedrijfsresultaat en kenmerken zich als mooi, slim en snel.

Neem contact op

Processen & Innovatie

Voorbeelden van processen waar wij kennis van hebben zijn Urenregistratie, Kwaliteit Inspectie, Tracking & Tracing met RFID, Electronische Handtekening, Digitale Service Timeline etc.. Om deze processen volgens ons motto Mooi, Slim en Snel te maken, gebruiken wij innovatie technologien zoals: RFID, Barcode, Beacons, Notificaties, GeoFencing, Geolocatie, Digitale Handtekening etc. De Mobiele Apps werken zowel op iOS, Android en Windows.

Mobiele Apps

De w3worx Mobiele Apps worden volledig op uw specifieke wensen toegepast. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technologieën. Voorbeelden hiervan zijn GeoFencing, Sensors, Beacons, etc. Als Mobiele Apps en Design Website ontwikkelclub maken wij regelmatig innovatieve oplossingen. Naast technische kennis van Javascript, HTML5, CSS, MySQL, Sencha en Cordova hebben wij kennis van modern creatief design en processen optimaliseren. Door het toepassen van deze technologieën in uw specifieke processen kunt u efficiënter werken en daardoor uw klanten beter bedienen.  Al benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wat we gemaakt hebben?

Wij verdiepen ons in de probleemstelling of doelstelling en zetten creatieve mobiele oplossingen snel om in een prototype. De Mobiele Apps werken zowel op iOS, Android en Windows. Het Mobiele Apps Platform van w3worx zorgt ervoor dat de applicaties zowel op de desktop als op (vrijwel) alle mobiele apparaten gebruikersvriendelijk wordt gepresenteerd.

 

Design Proces

Voor iedere Mobiele Apps opdracht komt het design in nauwe samenwerking met de klant tot stand. Na analyse van de huisstijl van de opdrachtgever en de wensen, doelen en eisen, worden de designdoelen besproken. Gebruikmakend van het w3worx Mobiele Apps Platform, wireframes of een moodboard komen we snel tot een protoype. De gebruikerservaring, efficientie en technische haalbaarheid heeft de focus. 

Route instructies

  • w3worx b.v.
  • Patroonstraat 1
  • 3861 RN  Nijkerk
  • +31 (0)33 30 30 037
  • info@w3worx.nl