Open positions01

 • Junior Designer

  Nijkerk

  Creatieve uitbreiding gezocht. Ben jij van nature een Design Thinker? Heeft Sketch en Invision geen geheimen voor je? Kun je de inspriratie en input van klanten en het commerciele team omzetten tot een design die van het scherm afspat en kwaliteit en rust uitstraalt? Kun jij een unieke User Experience creëren die het succes van onze Apps en Websites verzekerd? Tenslotte ligt er mooie uitdaging om ons marketing team te ondersteunen met uitdagende en aantrekkelijke campagnes. MBO Media & Design schoolverlaters worden van harte uitgenodigd om een reactie in te sturen.

  Apply
 • Frontend Developer

  Nijkerk

  Als Front End Developer ontwikkel je zelfstandig iedere pixel voor onze websites, digitale platformen en mobiele apps van klanten. Het design van onze Visual Designer tot in de pixel perfect omzetten. Vind je het leuk ondernemers te inspireren meer te innoveren?

  Apply
 • Backend Developer

  Nijkerk

  Applicaties ontwerpen, ontwikkelen, koppelen en optimaliseren. Onze Apps zitten boordevol innovatie waardoor je regelmatig met een complexe nieuwe puzzel wordt uitgedaagd. Robuust en Snel. Het mooimaken doen de Frontend jongens wel. Klaar voor een beetje innovatie, complexiteit en puzzelen?

  Apply

Our values02

Mooi

Digitale initiatieven die aantrekkelijk en aanstekelijk zijn nodigen uit tot gebruik

Slim

Complexe processen vereenvoudigen tot intuïtieve gebruikerservaring

Snel

De kracht van het moment, informatie direct beschikbaar

Plezier

Samen mooie dingen maken, leuke dingen doen en succes samen vieren

What we offer03

Weg reistijd…

Hippe dingen doe je niet in de Randstad maar in Nijkerk

Jij groeit

De club groeit, jij groeit mee

Dress code

Hipsterstijl is niet vereist (maar mag wel)

Lunch

Lunch mee in ons Café